Väduren

Älskar att läsa horoskop och om hur stjärntecken är/passar ihop med andra stjärntecken. Vet inte om jag tror på det, men vissa grejer stämmer så läskigt bra att man nästan tror på det.
Nästan.



    YRKESVAL
Du passar bäst för yrken som kräver initiativ, mod och styrka att driva igenom även det som är obehagligt. Det är ett måste för dig att jobba i ledande ställning eller där du åtminstone får stå i centrum. Helst inom mycket aktiva eller utåtriktade områden. Rollen som den djärve läkaren som kämpar för livet mot döden passar dig utmärkt. Många idrottsfolk är födda i Väduren, men även personer som arbetar som åkare och på fabrik. Som skådis är du lysande!


Det börjar bra...



Vädurens positiva sidor


Du är en mycket fartfylld och frihetsälskande människa. Du är generös till din läggning och ställer upp med både din tid och din kraft när någon behöver din hjälp.

Du uträttar det du ska med envishet och fasthet. Du är okonstlad och rakt på sak. Du är full av verksamhetsiver och initiativkraft. Du är modig och tuff och blir ofta framgångsrik inom områden där det rör sig fort och där du får chans att visa att du kan manövrera skickligt.

När du väl har bestämt dig är du en snäll och kramgo vän. (There's one thing you should know about me... I'm a hugger). Du är en stor romantiker och trygg att vara gift med, även om du tänker mycket på dig själv.

Du kommer mest till din rätt på fester av ett mer udda slag där du får cirkulera och prata med många människor. Du kan då bjuda på de festliga sidorna i din karaktär. Du rent av briljerar vid möten med nya människor.



Vädurens negativa sidor


Du är egoist och ser det mesta utifrån dig själv. Du kan utnyttja andra för egen vinning. Du ser nämligen till att du för det mesta får som du vill, även om det kan bli på bekostnad av andras vänskap.

Du agerar ibland utan eftertanke och överdriver gärna. Du kan kasta ur dig sanningar urskillingslöst. Du har litet sinne för diplomati, takt och ton. Du kan uppträda mycket envist och tjurigt.

När du blir arg blir du blossande röd i ansiktet (inte sant. Jag börjar gråta, otroligt irriterande, men blir inte röd) och skräder inte orden. Ingen kan släppa loss sin ilska som du. Oftast riktas ilskan mot någon dumhet som någon annan begått. Gud nåde den som inte handlar, tycker och tänker som du! Du kan vara vansinnigt intolerant och slår dövörat till för alla förklaringar och ursäkter. Det finns inget skäl till varför någon inte skulle följa dig. Du kan bete sig som en anförare i krig som leder sin här rätt in i döden och kräver kamp intill sista blodsdroppen.

Mest utsatta är de som är födda i Stenbockens tecken (HAHA, Tomas!!) Du blir vansinnigt irriterad på denna långsamma och försiktiga människa som du uppfattar som obotligt trög (Hej Tomas ;)) ) Och när den som är född i Kräftans tecken drar sig inom sitt skal och gör sig oåtkomlig, då tappar du besinningen och rasar av ilska. Även Fiskarna kan reta gallfeber på en Vädur, oftast vinner hon med sin list över Väduren.





I häftigaste laget...... skulle man kunna säga omVädurskyssen.

Röd som en pion går du som är född i detta tecken till attack mot den som passar din kemi. Med några provocerande ord ordnar du strax till ett alla tiders gräl. Tillmälena haglar i luften och blir bara värre och värre. Du är nu i ditt esse. För en sann Vädur är det här äkta kärlek. Så när plötsligt orden tryter, ja då återstår ingenting annat än en kyss så våldsam, passionerad och kravfull att den utvalda faller som en kägla.

I bästa fall är den tilltänkta fast för evigt. I värsta fall har offret brutit nacken (XDDD)

Den häftiga Väduren kräver en Kysspartner av samma kaliber som hon själv.

Du som är Vädur är inte mycket till övers för ömsinta och försiktiga partners. Nej, för dig är kärleken som ett utbrott, en eld, må vara att den kanske slocknar snabbt. Men det gör inget. Du utser nämligen snabbt nästa offer.

Din älskade bör vara mycket stark.



VädurenVäduren Snabbromantiskt par.
Håller inte i längden.
OxenOxen Tråkig och förutsägbar.
Friktioner uppstår.
TvillingarnaTvillingarna Rolig och stimulerande
KräftanKräftan Alltför känslosam
LejonetLejonet Stark, passionerad kärlek
JungfrunJungfrun Ingen förståelse
VågenVågen Lyckat partnerskap
SkorpionenSkorpionen Tillfällig romans
SkyttenSkytten Fulländad lycka
StenbockenStenbocken Inte värt besväret
VattumannenVattumannen Avspänd kombination
FiskarnaFiskarna Okoncentrerad




(källa: http://www.aha.nu/)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0