Bzzz




Har man tråkigt så har man

Har varit ganska duktig idag. Städat mitt rum (allt in under sängen. Allt.), åkt till Sumpan och köpt en film. Köpte Sebbe. Tror den kmr vara bra. Matat fiskarna. Fattar inte, två har dött! Vi som sköter dom så bra. Asknas.


Hade aningen tråkigt.

Helvete.

Fan då Gnaget!!! Sjukt besviken, riktigt dåligt. Nu är det iaf kört. 0-1 på hemma, hur fan ska det gå borta då?

Goodbye Donken

Tror inte jag bloggat än om att jag har sagt upp mig. Menmen, det har jag iallafall. Känns bra! Velat göra det ganska länge, men man kan ju fan inte jobba på ett ställe i två dagar. Så jag stannade nästan ett halvår, och mina vänner vet hur jobbigt jag har tyckt det varit. Sjukt påfrestande.
Alltså. Det var inte direkt ansträngande. Det jobbiga var att det var så tråkigt! Göra verkligen samma grej hela tiden. Tiden gick sjukt segt.

Fanns dock bra grejjer med jobbet också. Pengarna, erfarenheten och arbetskompisarna!! Dom som börja samtidigt som mig (Jessica, Carro och Lotte). När man kom dit och såg att nån av dom var där så blev det genast mkt roligare liksom.

Men annars... bajs.


Vad som däremot inte var bajs var personalfesten, som skulle vart helt perfa om jag inte haft 39 graders feber då. Heh.
Kul vare iallafall!





Vi fyra. Naw. Dock inte världens bästa bild på mig, menmen. xD

AIK-Rosenborg BK

AIK-Rosenborg imorrn. Tror jag iallafall. Först skulle jag gå, sen inte, sen blablabla. Orkar inte förklara. Allt blev iallafall asknas, men verkar som om jag ska gå. Gick inte att reservera biljetter (för sent...), och kan inte köpa med mitt kort från Ticnet. Asbajs. Handelsbanken </3.

Så ska iväg till Derby tidigt imorrn och fixa. Asmegastort TACK till Frida som fixa så jag kunde hänga med hennes pojkvän och hans polare på matchen. Norra mellan, ses vi där?



Fan vad jag flagnar. Heter det så? Anyways, nu ser man ju nästan bara färgen jag hade innan Cypern :( helt flimmrigt...typ.

@Trädgårn at night






      


Skillnaden

Översta är från när jag srkiver inlägg på Photomax, undre är från den här bloggen.




Ni ser. Man kan inte ändra så texten blir fet eller kursiv, och man kan inte lägga in bilder eller HTML inlägg. Asknas. Dessutom så är texten fetful.


Madde Mörbult och Bella Tvålfager

Hade en pretty awesome dag med Bella igår. Först tog vi feeetaste långprommisen från hennes place (ungefär vid Duvbos tbana), till Råsunda, till Vasalund, runt halva Råstasjön, halva Lötsjön, upp till Duvbo, buss till ICA Maxi i Sumpan sen gå till tuben därifrån. Snacka Kalle Anka fötter efter.

Vi köpte fryst pizza och Marabou att tjocka på, sen drog vi hem till mig, käka, snacka.... och kolla Hem till Midgård. Måste vara skönaste programmet ever, vi garva som fan. Kär i Tyke. Spec när han dreglar.









Ska man tjocka så ska man tjocka ordentligt


Trött chey @min terass 02:03

SHIT. Desperat behov av en rakhyvel. Nu är mina ben inte okej någonstans.
Ja, jag tyckte ni borde veta det.

Ciao!

Love, Lev

Lägger in bilder här så länge det inte funkar på Photomax.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0